Niet-geweven de Productieco. van Linaneclean, Ltd.

 

Hoog - kwaliteits het Niet-geweven Huishouden veegt Schoonmaken Leveranciers af

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Linan Eclean Non-woven Production CO.,LTD.

Ik ben online Chatten Nu
Het is mijn genoegen dat ik Eclean-partner word. Hoog - de kwaliteit en de concurrerende prijs maken me meer vertrouwen aan verkoop hun goederen.

—— Jeff Miller

Ik zal zeggen dat wij met uw Product en uw uitstekende dienst zeer tevreden zijn. Wij willen tot meer opdracht geven, zal ik u zoals spoedig contacteren. Dank!

—— Ryan Retherford

Linan Eclean Non-woven Production CO.,LTD.

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
over ons over ons over ons
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Eclean
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million
Export pct : 80% - 90%

Is Niet-geweven de Productieco. van Linaneclean, Ltd een progressieve schoonmakende productenfabrikant. Onze brede breedte van productportefeuille omvat hoofdzakelijk baby afveegt, natte veegt het huishouden, vloer schoonmakende producten, goederen afvegende doeken en industriële afvegende doek, enz. af Wij verlenen OEM en ODM de diensten voor onze klanten. Met onze professionele deskundigen en beste automatisch materiaal in China, kunnen wij douane een brede waaier van nieuwe punten vanaf onze klant-specifieke eisen ontwerpen en vervaardigen. Onze loyale klanten zijn hoofdzakelijk gebaseerd in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa.

 

Eclean houdt nooit op ontwikkelend innovatieve nieuwe processen, helpend klanten en leveranciers problemen oplossen en werkend met partners om efficiency en winsten te maximaliseren. Om dit te bereiken, investeren wij zwaar in technologie, zijn onze grondstoffen milieuvriendelijk, is ons testmateriaal overzicht, worden onze producten gekenmerkt met optimale combinatie van prijs en prestaties; maar het belangrijkst van allen, de werknemers van Eclean is onze grootste activa en een essentieel voordeel aan onze klanten. Zij zijn goedgetraind, toegewijd, en 100% concentreerde zich bij het leveren van kwaliteitsproducten en de diensten aan onze klanten.

 

De belofte van Eclean moet onze klanten met eerste kwaliteits schoonmakende producten en diensten dienen helpen tot de wereld een gezondere, schonere en veiligere plaats maken. Wij zijn trots om met u te delen hoe wij de geest van deze belofte aan het leven brengen en met uw commentaren en vragen instemmen.

Contactgegevens
Linan Eclean Non-woven Production CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. David Wei

Tel.: 86-13868026913

Fax: 86-571-63921978

Direct Stuur uw aanvraag naar ons